Derfor skal du tage et sms-lån

Mangler du pludselig penge på kontoen, du ved ikke hvad du skal gøre da du er ude at handle. Det kan være svært at få fat i penge hurtigt, men der findes hjælp alligevel. Du kan bare hurtigt på nettet på din mobil, søge efter sms-lån, så har du pengene før du er oppe ved kassen for at betale, dette gør at du ikke skal lave en walk of shame, hvor du enten skal stille dine varer eller ligge dem på plads igen.

Hvad er et sms-lån

Et sms-lån bliver også kaldt mikrolån i dag, da begrebet sms-lån ikke eksistere mere, da man ikke kan ansøge om et lån via sms længere. Det er blevet så nemt at gøre enten via din mobil eller tablet, det tager ikke mere end 5-10 minutter at ansøge om et mikrolån. Man omtaler sms-lån som mikrolån da det i teorien er det samme, bare at man ikke kan ansøge om det via sms længere, men det foregår online. Et sms-lån er typisk et mindre lån fra 100 – 10.000 kr. som har en meget lav løbetid på 15 til 45 dage, hvor pengene skal være tilbagebetalt. Du kan altid læse mere om SMS lån på kviklanet.dk.

Hvor hurtigt går det

Et typisk sms-lån fra du ansøger til at pengene er på din konto, kan variere en lille smule men er typisk på din konto i løbet af 30 – 60 minutter. Fra du har ansøgt om det, dette er et meget brugt lån at tage, da man har pengene så hurtigt på kontoen og man får det afviklet inden for kort tid også

Løbetiden

Løbetiden for et sms-lån er typisk meget kort, da det er hele ideen bag konceptet sms-lån, at man har pengene hurtigt på kontoen og de skal betales hurtigt tilbage til den virksomhed som du låner hos. Løbetiden kan du selv vælge inden for det valgte firmas grænser, dog er det typisk 30 dage folk bruger på at betale dem tilbage, men du kan også vælge helt ned til 15 dage, fra du har optaget dit sms-lån.

Hvor mange penge kan jeg låne

Sms-lån bliver som sagt også kaldt mikrolån, dette betyder at beløbet man kan låne også er indstillet efter det. Men man kan låne fra 100 kr. helt op til 10.000 kr.

Hvad skal jeg holde øje med

Ofte er sms-lån ikke noget folk snakker om at de optager, fordi det er ikke noget billigt lån at tage. Da renterne og gebyrerne er meget høje, dette er nemlig ulempen ved sms-lån, da de er hurtige at tage, men koster også en del mere at få afviklet, end ved at man optager et lån igennem din personlige bank. Dog skal det siges, at sms-lån ikke er nogen dårlig ting at optage, da alle mennesker kan komme ud i problemer med økonomien, og har hurtigt brug for noget kapital inden for meget kort tid.

Scroll to top