Hvad er de forskellige dele af happy trampolin

Happy Trampolin tilbyder forskellige salgsfremmende produkter og gavekort for at hjælpe med at øge virksomhedens salg. Det holder også konkurrencer, tests og spil for at bestemme de bedste trampoliner. Disse aktiviteter har til formål at nå et større kundegrundlag. Det er vigtigt, at trampolinen nu sælges online ud over sit traditionelle marked.

Tilbehør og tilbehør til Happy Trampolinen indeholder mange vedhæftede filer såsom en aktivitetsstang og justerbare minibarer. Der er også et dæksel med velcrofastgørelsesapparater. Dette tilbehør og vedhæftede filer er ikke de eneste, der er tilgængelige fra virksomheden. Der er flere pædagogiske kits, der kan købes med de forskellige ordninger: Happy Trampolin Galactic Trampolin; den glade trampolin høj vægt kapacitet trampolin; den glade trampolin mega spændende letvægts trampolin; og Happy Trampolin Ultimate Collector’s Edition Trampolin. Hvert element i undervisningssættene er tydeligt mærket, så forældre ved, hvad der er indeni, og hvis de har noget tilbehør til at hjælpe med at gøre læring mere effektiv.

Happy Trampolin Galactic Trampolin pædagogiske kit er en del af den glade trampolin linje https://trampolinguiden.dk. Dette særlige produkt kan bruges af børn mellem tre og syv år. Der er et rundt stykke materiale med et elastikbånd. Elastikbåndet holder det rektangulære stykke på plads, og det kan trækkes op for at skabe en hængende hængekøje, der giver små børn følelsen af at flyve.

Happy Trampolin tunge vægt kabinet netto er det andet punkt i denne særlige pædagogiske sæt. Dette indhegningsnet blev skabt for at forhindre børn i at snuble på trampolinsiderne. Det er stærkt og tilbyder fremragende buestøtte. Dette kabinet net har en høj kvalitet stof til at modstå virkningen af enhver bold, der bliver kastet på det. Happy Trampolines Heavyweight Enclosure net kommer i to varianter:

Happy Trampolin Double Roll kommer som det tredje punkt. Denne trampolin indeholder to sæt kabinetstænger. Disse kabinet poler var specielt designet til at beskytte børnene. Hver stang er fire inches i diameter og har huller i hver ende. Double Roll’s skum er elastisk, så børnene kan hoppe mellem dem uden at falde.

Happy Trampolin Frame er den sidste type. Det er ikke den rektangulære ramme, fordi det ikke er en trampolindel, men rammen omkring trampolinen, der har en rund form. Denne ramme kan placeres på jorden. Fjedersystemet i rammen hjælper børnene med at hoppe. Happy Trampolines rammer giver god fleksibilitet, så børnene hoppe tilbage, når de hoppe ud af dem.

Scroll to top