Hvorfor du bør fremme resterende Affiliate programmer

Er du en webmaster har behov for ekstra indkomst? Eller er du planlægger at oprette en online-forretning, men du stadig ikke har et produkt at sælge? Hvis ja, kan affiliate markedsføring være den bedste løsning for dine problemer. Med affiliate marketing behøver du ikke at bekymre sig om de produkter, du har at sælge. Alt du skal have er en hjemmeside med tilstrækkeligt indhold, der er relateret til produkter af en bestemt online virksomhed, der tilbyder affiliate programmer. Ved at blive medlem af programmet, eller ved at blive en affiliate, kan du begynde at tjene en vis mængde af penge lige med det samme!

Affiliate marketing er en form for forretningsforhold mellem en købmand og hans partnere. I affiliate marketing accepterer en affiliate til direkte nogle trafik til en købmands hjemmeside. Hvis denne trafik omdannes til en slags handling, som en besøgende køber et produkt på den handlendes hjemmeside eller en besøgende bliver et forspring til selskab, vil affiliate, der instruerede trafikken blive kompenseret. Erstatning kan tage form af enten en procentdel salg provision for salg genereret eller et fast gebyr på forhånd på begæring af affiliate på merchant’s affiliate program.

Lovende en masse fordele både for købmænd og søsterselskaber, er affiliate marketing blevet en af de mest populære online marketing metoder i dag. Faktisk tilbyder næsten hver købmand eller forhandler site i dag en affiliate program, som alle kan deltage i. De fleste forhandlere ville lokke folk til at blive associerede selskaber eller medlemmer af deres program af lovende store fordele som store provisioner, levetid provisioner, klik gennem indkomster og en masse andre fordele. Men ville alle disse affiliate programmer bringe ned af de samme fordele?

De fleste affiliate programmer vil betale dig, som en partner, en engangs provision for hvert salg eller føre dig bragt til den handlendes hjemmeside. Provision for denne type af affiliate programmer er normalt store, spænder fra 15% til en høj på omkring 60%. Andre affiliate programmer vil betale dig et fast gebyr for hvert klik gennem eller trafikken du sende til købmandens hjemmeside. Programmer som dette betale ofte et mindre gebyr for hvert klik gennem, normalt ikke får nogen større end halv en dollar. Det gode ved denne form for program, er imidlertid, at besøgende ikke behøver at købe noget for at affiliate at få erstatning.

En anden type af affiliate program er resterende indkomst affiliate program. Resterende affiliate programmer betaler normalt kun en lille procentdel af salg provision for hvert salg, instrueret af affiliate til købmandens hjemmeside. Denne Kommission ofte kommer kun i størrelsesordenen 10% til 20% salgsprovision. På grund af dette, mange mennesker ignorere resterende affiliate program og vil hellere vælge den højt betalende engangs Kommissionen affiliate program. Er disse mennesker begår en fejl, eller er de at gøre den rigtige beslutning?

Vi kan ikke fortælle for sikker, hvis folk begår en fejl ved at vælge et højt betalende engangs Kommissionen affiliate program. Men vi kan helt sikkert sige at de begår en stor fejl, hvis de ignorere resterende affiliate programmer. Resterende affiliate programmer ville faktisk betaler efter en lavere sats, men købmænd tilbyder sådan slags programmer ville generelt betaler du regelmæssig og løbende provision for en enkelt affiliate indviede salg! At måde, for den samme indsats du har lavet i at fremme en bestemt affiliate program, få du udbetalt kun en gang i en engangs Kommissionens program, og en regelmæssig og løbende provision for en resterende program!

Så er fordelene ved at fremme resterende affiliate programmer klarere til dig nu? Eller er de stadig vagt? Hvis de stadig uklare, så lad os gøre dem en smule klarere med dette eksempel.

Antag der er to online handlende både tilbyde web-hosting-tjenester på deres websteder. Den første købmand tilbyder en engangs Kommissionen affiliate program, der betaler $80 for hvert enkelt affiliate iværksat salg. Den anden købmand tilbyder også et affilieret program, men denne gang en resterende affiliate program, der betaler kun $10 for hver enkelt affiliate iværksat salg. Som en affiliate, kan vi få tiltrukket på én gang på den første købmand tilbyder som $80 er absolut en meget større end $10. Men ved at tænke tingene over før faktisk at komme ind i dem, kan man kunne se at den anden købmand tilbyder os mere mulighed for at tjene et større beløb.

Skulle du have rettet trafik til købmanden og det omdannes til et salg, du får udbetalt når af den første købmand til salg du har indledt. Men med den anden købmand, får du udbetalt månedligt så længe den kunde, du har henvist til købmand fortsat at benytte af de web-hosting-tjeneste. Det betyder, at for den samme indsats for at få en kunde til at benytte sig af den handlendes service, du får udbetalt månedligt i resterende affiliate programmer mens du kun får udbetalt en gang i en engangs Kommissionen type affiliate programmer.

Så er resterende affiliate programmer værd at fremme? Helt sikkert ja, fordi du stort set få flere penge fra disse typer af affiliate programmer i det lange løb! Og ville resterende affiliate programmer arbejde bedst for dig? Sandsynligvis ikke, sandsynligvis ja. Det er ikke rigtig for mig at fortælle. Men med de fordele, som resterende affiliate marketing kan give, det virkelig ville være uklogt at ignorere sådanne programmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top