Bedste kostumer til denne Halloween

Det er denne tid af året igen, Halloween, og hvis du er på udkig efter de bedste Halloween kostumer i år, der er en masse valg derude. Fra horror film og tegnefilm til film og tv-shows af alle typer, skræmmende Halloween kostumer har været en vigtig del af ferien i mange år. Mens der er en masse overlapning mellem de traditionelle “slagtehus” kostumer i går og i dag, er der også en masse forskelle så godt. Fra blod og gore af de gamle vampyrer og hekse til de søde og nuttede (selv elskelige) tegn i de seneste Disney-film, er der mange forskellige måder at nærme sig den perfekte Halloween kostume. Hvis du leder efter noget lidt mere originalt, er her et par forslag:

Selvfølgelig var en af de bedste kostumer, vi har set i år Lady Gagas berømte Halloween kjole fra musikkoncerten sidste år. Med sit hår i en paryk og makeup, der lignede hun var lavet af hår porcelæn, hun helt sikkert gjort mest muligt ud af hendes udseende. Ud over at være en interessant afvigelse fra den typiske Halloween kostume, Gagas outfit var mindeværdig på grund af sin ulige blanding af pop kultur og kantet stil. Hun lignede en person, der lige var kommet ud af sæt af en horror film, men når du tager dig tid til at tænke over det, der rent faktisk gør hende til en stor Halloween kostume.

Der er ingen måde at beskrive dette års bedste kostumer som unikke. Som navnet antyder, var outfits alle inspireret af nogle af årets største hits. Indrøm det: Du har set dette band sang eller så et klip af deres video på tv, men du har ikke rigtig tænke noget af det. Men at se dem udføre sangene foran et stort publikum af skrigende, begejstrede fans var en oplevelse, der vil vare et liv tid. Der er nogle andre kostume ideer, der havde os sparke og pumpe med spænding, herunder dette ensemble fra The Pirates of the Caribbean:

Dette outfit, som så megen kritik på sin udgivelse, bestemt ikke skuffe med sine lyse farver, ekstravagante dekorationer, og originalitet. Kids trick-or-treaters vil helt sikkert huske den glæde, de følte ved iførelse pirat kostume på sidste års Adult Halloween Fest i Tampa. En af de bedste kostumer i år, pigen ved siden af look er lige så sjovt for voksne, som det er for børn. Mens der var absolut nogle kritikpunkter om, hvordan forenklet det overordnede design var (andre anmeldelser påpegede, at farveskemaet og det overordnede udseende af outfit var langt mindre levende, end vi er vant til at se), var der også mange, der simpelthen troede, at dette outfit var blandt de allerbedste kostumer til rådighed denne Halloween.

En af de mest populære og mest genkendelige figurer fra Disneys animerede klassiker, A Bug’s Life, var ikke tilladt en traditionel Halloween kostume i år, men i stedet blev præsenteret som en af de største attraktioner på den årlige D Villas af Sarasota County årlige All-Halloween fest. Filmens udgivelse var bare den perfekte mulighed for at bringe tilbage tidløse appel af den klassiske historie og den elskede karakter. Det er nemt at se, hvorfor dette er en af de bedste kostumer til rådighed i år. Både børn og voksne vil blive forbløffet over at se Meg Ryan (stjernen i A Bug’s Life) sammen med den fantastiske larve, Brandywine Bucket, klædt i sin yndlingsgule kjole med prikker og en overdimensioneret grøn hat.

Der er ingen mangel på børn Halloween kostumer til dette år, men der er også nogle meget søde og unikke muligheder, som du måske ønsker at overveje. Du kan finde nogle gode kostumer på din lokale rabat eller online Halloween kostume shop, men hvis du virkelig ønsker at sikre, at du har en unik kostume denne Halloween, så skal du tage et par ekstra minutter til at tjekke de bedste kostumer fra dette års samling: Bobblehead dukke. Børn elsker disse dukker, fordi de ikke kun kommer med en udskæring i naturlig størrelse af karakteren (du kan få en i et barns yndlingsdesign eller oprette dit eget), men de leveres også med et udvalg af andre genstande, såsom Amors bue, tryllestav og kys-mig-eller-spis-mere bånd! Disse yndig Bobblehead dukker kan købes for kun et par dollars på en populær online Halloween kostume butik, men de er så realistiske, at de vil holde børnene griner hele året. Andre unikke børn Halloween kostumer omfatter Fat Lady kostume, som ser skuespillerinden bliver til pint mellemstore fede version af Lady Gaga; Pumpkin kostume, som minder om den legendariske uhyggelige rocker udseende på ‘The Tonight Show’ i evigt; og Paper Mache kostume, som skuespillerinden bar i filmen Edward Scissorhands.

Scroll to top