For Kabler Under Gantry

Det endelige resultat (efter en masse besvær og en del af omkostningerne, dens værd at nævne) er et enormt dygtige og meget professionelle værktøj. Dette er en smule mindre end dem, der er fastsat i vejledningen, da min butik er temmelig trangt i disse dage, og jeg havde brug for noget med et mindre footprint. Det kan tage lidt tid, men det kommer ud i sidste ende. 180 grader (en halv bølgelængde) “ude af fase”. Denne ting har været over hele verden og har haft det lort smidt ud af det. Min plan er at lave en ny en ud af alle vakuum, der dannes dele, og optage hvert element i den største buk, så tingene ikke vil snap off. Det er nemt at gøre: i slutningen, gøre et hul på hver lodrette side, den ene foran den anden, og lige under den øverste kant. Skjule ledninger, hvor tæppet kan dække over dem og væk fra varmekilder som udstødnings-systemer er meget vigtigt, og en dør skridt plade kanal er en glimrende måde at køre ledninger frem og tilbage.

for At bruge den plade snedker, starter med at lave dine mærker. For forpladen, at jeg vil skære på toppen, skar jeg en alu-plade, og boret nogle guide huller. Desuden, du kan bruge den medfølgende aluminium fastspænding kits til at holde de materialer lettere og mere pålideligt. De længere tråde af de skruer, der kom i handy senere, da jeg blev routing ledninger rundt inde der; de tillod mig at bruge nogle wire C-klemmer og yderligere nødder til at sørge for, at alle ledninger var rent og ryddeligt. Fodnote 1: jeg har lavet en test-signaler på denne CD for at gøre det lettere for lydentusiaster til at optimere opsætningen af deres højttalere.

jeg var nødt til at bore små huller i hjørnerne af nogle af de breve, sørg for, at luft vil blive suget gennem dem til at give mig en nice detaljeret træk. Den sidste brik har et hul boret gennem centrum for at give luft til at blive trukket ind i den store græstørv under vakuum, der dannes. Det vakuum, bestil dem online der i sig selv ville blive leveret af en 3cfm luftpumpe jeg har købt på Harbor Fragt. Den 11 gallon trykudligningsbeholder, der holder vakuumet også var fra HB. Hvis du er en regelmæssig læser af denne blog, kan du huske den Proto-Form Vakuum danner maskine jeg byggede for et par måneder siden. Disse var ikke forbedringer, men snarere gennemført som et resultat af budget vedrører, personlige begrænsninger (jeg har ikke adgang til svejsning udstyr) og de typer af job, maskinen vil se. Efter trimning, jeg tapede alle brikkerne sammen for at se, hvordan tingene var ved at forme sig.

Dette, igen, startede som et par laminerede stykker af MDF. Dette budget-miniformer har fungeret fantastisk i betragtning af de omkostninger og den tid, det tog at producere, men som jeg har været at få mere og mere komplekse projekter for nylig, jeg har været behov for en maskine, der kan trække større stykker af plastik samt tykkere og mere detaljerede trækker. Til at trække tykkere materialer som Akryl, kan jeg nødt til at tilføje en anden tank i fremtiden, men for styren og PET-plast, jeg arbejder med nu, er disse to vil fungere fint. Hvad endelig virkede var ved hjælp af en Dremel-værktøj, med en slibende cutoff-hjulet for at opdele plast. At bruge det negative rum som en ramme for den nye breve, akryl blev limet på bagsiden sorteper. Simple eller indviklede mønstre, som ramme og tilpasse et gulv installation.

Scroll to top