Forfatterens Mailbag: Rate 275

Der er mange komplekse faktorer, der vil bestemme kvaliteten af læringsmuligheder med medier og teknologi. Nogle af disse er pakker og samlinger, så torrenttællingen afspejler muligvis ikke den faktiske mængde indhold, der er indekseret her. Billede: Et skærmbillede af My Anoanamouse’s torrent indeks – dette viser nogle af de tegneserier og ebøger uploadet til tracker. 4800 aktive torrents uploadet til trackeren. For eksempel er der over 8000 eBook torrents (det faktiske antal bøger er meget højere, fordi nogle af disse torrenter er pakker) tilgængelige på dette websted – det er flere torrenter, end du kan finde på flere specialiserede eBook trackere tilsammen.

Der er et par komplikationer på tjenesten.

Hvis du er en bog elsker, musiker eller en fan af magasiner, aviser eller grafiske romaner, dette site er stærkt anbefales. Alle disse kan downloades på hjemmesiden. Formelle programmer tilbydes på gymnasier og universiteter over hele landet, men ikke-college programmer, kurser og konferencer er også bredt tilgængelige. Der er et par komplikationer på tjenesten. Vi er dog ikke sikre på, hvornår de åbne tilmeldinger vil fortsætte – dørene kan forblive åbne i et par dage, eller de kan lukke i de næste par minutter. Som vi sagde tidligere, accepterede de ikke nye medlemmer i de sidste par måneder, så dette bør være en stor mulighed for dem, der ventede i kø for at komme ind.

Som sagt tidligere, ting, du kan finde på dette websted spænder fra opskrifter, kogebøger, mad & sundhedsrelaterede tv-shows, lydbøger, e-bøger og så videre. Ved siden af lydbøger og elektroniske bøger sporer MyAN grafiske romaner, tegneserier, magasiner, aviser, undervisningsmateriale samt musikrelaterede ting som guitar / basfaner, noder, slikke biblioteker og endda koncertvideoer. Mens MyAN sporer en masse lydbøger, er det ikke den eneste type indhold, du kan finde der. Brad Jefferies undersøger den stigende popularitet af lydformater fra lydbøger til podcasts. De fleste af de folk, gratis lydbøger – https://gratislydboeger.dk/ – der kender my anonamouse kender det som en lydbøger kun tracker.

En masse mennesker, der elsker at læse overveje lydbøger som en “snyde” flugt, hvilket betyder, at disse ikke er nær så god som faktiske bøger, men kan udføre de samme funktioner. Vi er klar over, at der er nogle mindre spørgsmål, der skal løses. Som Clark og Pavior påpeger i deres forskning i arbejdshukommelse og dobbelt kodning, når eleverne bruger mere end én form for arbejdshukommelse – i dette tilfælde falder lyd- og visuel hukommelse – behandlingsbelastningen, og eleverne er mere tilbøjelige til at bevare oplysningerne. Du vil være i stand til at lære at undgå de problemer med krænkelse af ophavsretten, der driver andre til vanvid.

Filer hostes på forskellige et enkelt klik hosting-tjenester som HotFile, RapidShare, Megaupload osv., Og kun downloadlinkene er lagt ud på Bolts tråde. Det er ikke vært for nogen af filerne på sine egne servere. Vi ved alle, hvor svært det kan være at stirre på de gule linjer på vejen i timevis, men disse spændende, mystiske og sjove lydbøger vil holde dig fokuseret og vågen i de kommende timer. Nu, med den øgede popularitet af bærbare enheder som Amazon Kindle og Apple iPad, som gør det lettere at læse E-bøger og lytte til lydbøger uden for din computer, kan jeg kun se Min Anonamouse bliver mere populær i fremtiden.

Scroll to top